Monday, February 22, 2010

Air Liur Meleleh


Gambar tak de kena mengena dengan cerita..mama bought the new pyjama bottom and shining shoes from Lot 10..dua orang ni tak sabar2 nak pakai..malam tadi lepas mandi terus pakai..kasut pun pakai..hmm malaih nak citer.
Busy,busy..yesterday pergi last minutes Conference kat The Westin since our GMD couldn't make it...tak interesting... okay lah aje..lunch time pergi cuci rambut kat New Wave Saloon Lot 10, a bit pricey RM48 but worth sesungguhnyaaaaaa.. the girl urut tengkuk,kapla and neck..sampai boleh leleh air liuh la..confirm in paradise for one hour ..sangat sedap..tapi jauh la..camana nak pergi lagi. Papa going Munich this Saturday mama menjeles so berangan nak pergi sana sini dalam hati..nanti kita pergi ye girls..tunggu duit datang menjenguk dulu:)

11 comments:

Ikin said...

hahaha...nampak macam anak dara dah. Ooo...paksu pergi this week ye? Berapa lama?

syanashwa said...

best la kalau duit 'boleh datang menjenguk'!! tkpe kena tinggal.. nnti sure dpt buah tgn dari buah hati specially from Munich.. ;)

Miss Anatomy said...

oo..xjd pegi 1 fmly ke?

4 Kay-E said...

Azu,
ingatkan Tia&Mia yg meleleh air liur :P

amboi bergaya sakan dengan baju & kasut baru. nak gi mana tu? Gi tidur je? heheee...

Eine Frau aus Botnang said...

Hi my dear, wah bestnya dapat pegi salon diurut2 cenggitu. Kat sini hampeh dia tak buat, basuh cemtu cemtu aje. Lepas tu mahal sesangat dia charge. Anyway, I have been looking into the weather in Munich for next week, it is going to be a lot of raining and partly cloudy but temperature is around below 10deg, better than subzero kan? InsyaAllah one day the whole troop will go there together. Take care!!

MamaTiaMia said...

syanshwa: duit datang menjenguk tu harapan jer..kadang2 tinggal harapan..he..hee

miss anatomy : tak jadi lah pergi satu family..sejuk pun masih bagi nak rak kat sana..beku tia mia nanti:)

zubye said...

ehem.. ni mesti mama tengah rindu ngan papa lah ni ye.. hehheh... budak2 pompuan best la kan.. pandai melaram.. mesti tia mia nak bawak tido kasut tu.. kemain lagiiii...

annhuzi said...

best eh if girls can folo the papa..
maybe wen tia mia bigger, can enjoy better :)

Idida Aziz said...

rindu lah dgn budak dua org nih....cute dgn pyjama kotak2 tuh...acik tgh sibuk la skrg tu tak dapek jenguk selalu....xper la...doakan mamanya dijenguk duit la so uols bole la bergembira kat munich sekuarga kay..

Patriciamxho said...

ehem.. ni mesti mama tengah rindu ngan papa lah ni ye.. hehheh... budak2 pompuan best la kan.. pandai melaram.. mesti tia mia nak bawak tido kasut tu.. kemain lagiiii...

Patriciaciww said...

syanshwa: duit datang menjenguk tu harapan jer..kadang2 tinggal harapan..he..hee miss anatomy : tak jadi lah pergi satu family..sejuk pun masih bagi nak rak kat sana..beku tia mia nanti:)