Sunday, July 12, 2015

Kampung Ese:)


Salam,

Semalam kita balik kampung kejap tengok orang bersih rumah Uwan! Wahhh tak sabar, rindu bau sungai, pokok kelapa, batang durian, daun kering, jiran2 tua duduk berborak di pintu dapur- semua rindu,rindu dan rindu- terbayang zaman dulu uwan pukul telur sampai naik ke rambut nak buat bahulu, kueh samprit uwan cantik tak terkira…aduhhh banyaknya kenangan manis,banyakkkkk sangatt:) nasib baik lah Tia Mia suka kampung boleh lah kembali dalam kenangan manis melalui dia orang;):)


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN SEMUA!



…………...

11 comments:

nurul asiken.apandi said...

selamat hari raya kak zu..sampaikan salam pd Tia Mia dan uwan yea...

potpetmama said...

zu; kekadg g pilah tgk anak amik shortcut lalu kg parit, tercari2 juga mana rmh zu..jumpa masjid jer hihi..
selmt hariraya utk zu sekeluarga , juga uwan, mudah2an kekal sihat dan pjg umur-salam utk uwan

sak said...

Sentiasa tunggu update mama tia mia...selamat hari raya..salam kasih sayang untuk uwan juga- siti anidah, pembaca senyap we tell sweet stories..

eda said...

TQ kakzu for the ig name !!

tak sabar tggu cerita raya kakzu hehe

Salmi said...

Salaam Aidil fitri Zu dan family. Taqabal Allahu Minna Waminkum

v08 said...

Nak follow instagram akak jugak :)

Liyana said...

sy pun tercari2 jugak rumah kak zu ni bila balik kg wan kat tanjong ipoh tu.. hehehe

Sarah said...

Salam.. Selamat Hari Raya Aidilfitri from us all. Sarah aka Idraki's mum. Ps: Ive been reading the comments regarding your Ig? It would be great to follow you as I mmg dah jarang baca blog these days. Thank you and take care!

ISNA MAJID said...

tak update cerita raya ka. tak sabar nak baca ni. apa khabar twins uwan azu dan mr hubby juga. mesti seronok beraya di kampung.

syalinda johari said...

selamat hari rayaaaa...

mama najjah said...

Kak. Lamanya xupdate blog. Rindu nk baca. Huhu.