Friday, July 2, 2010

Hmmmm.....

Assalamualaikum..first of all "Happy Sisters Week" from Mama,Tia and Mia to all girls out there:)Hmm mama has done many many things this week and they are all the important tasks and items in our 2010 list. Among those in our "tick lists" are happy things but dah get ready all those things pun the feeling is stilled hmmm..ada a tinge of kerisauan and tak berapa senang duduk....tak apa lah, let see what will happen next week...then baru boleh cerita.In the mean time come see some random pictures yang tak publish lagi kat sini, some are taken from the girls' camera (frm mama's office) yang datang BBQ hari tu..girls from office memang full with life and fun..riang gembira party dengan dia orang:)

Ada yang snap gambar uwan:)

Jun  yang bergaya ayu.

Mimie bergaya seksi:)

Moon yang riang ria..hmm bunga mama jadi mangsa tiap kali posing ni:)

Somebody snap gambar Tia and pakcik.

Papa and Aizat, aizat tolong bakar BBQ sangat bagus..he is a law student from International Islamic University doing internship at mama's department.Baik abang aizat,nanti buat BBQ kita panggil lagi...hari ni last day dia kat office.

Honey chicken wings,spicy lamb chops,hot dogs and salmon..

Gadis2 manis tukang makan nya..dah lama bersama,dah kenal hati budi,kalau sakit pening inilah antara orang pertama muncul:)

Thank You semua..doa dan harapan hari2 yang berikutnya terus diberkati oleh NYA.Happy Weekend to all sisters.

3 comments:

Miss Anatomy said...

eh..kakak yg nm Jun tu mcm muke ckg saya kt matrik sromban dulu.sejibik..kem salam die ek..hihihi

PINATBATE said...

salam kenal..
jalan-jalan terjumpa blog ni..cute sungguh Tia Mia..

MamaTiaMia said...

hi anatomy..ye ke..jangan2 orang sama tak?

pinabate..thanks singgah nak kunjung bals singgah tapi tak jumpa link pulak.