Monday, December 22, 2014

Hi from Adelaide, South Australia!

Salam All- we are in Adelaide now ikut papa out-station- Alhamdulillah dah sampai today and round2 keliling Adelaide:) Weather is great, the people pun nice- risau jugak after Sydney hostage incident hari tu but Alhamdulillah semua di permudahkan.

We have a lot of pictures to share- but we are too tired tonight- tomorrow pagi2 we are going to pick cherries at the Marble Hills-so we nak rehat puas2 dulu. Until the- take care everybody!








Ta taaa.



12 comments:

Chekgu Azrine said...

Wow..bestnya!!!

fazianbatrisyia said...

Selamat bercuti. uwan sihat?

diandra ray said...

Kak Zue,

kalau sempat pergilah Sunday Market di Gepps Cross...ada banyak fresh produce sure u gonna love it :)

eda said...

have fun semua !!!!
kak , nt snap gmbar the nice stuff kat pasar depa tauuu ...

mamabeauty said...

enjoy your holiday..

comel jer Mia and tia posing..

εïзmummyHazaεïз said...

Cute...

nurul asiken.apandi said...

hai sis happy holiday and happy holiday to tia & mia too..

Hanis Azla said...

As-salam kak zu..

Alhamdulillah.. have a nice holiday kak zu :)

FadlinaMokhtar said...

Bestnya kak zu.happy holiday

azleen said...

That's great! Bestnye cherry picking, enjoy your holiday!! - azleen

maznimustafa said...

tak sabarnye nak denga cite dr adelaide...have a nice holiday kak..

suffiakmal said...

Lama tak jengah blog akak, have fun there okay? nanti kalau nak datang cameron highlands do contact me, saya keja hotel sini :) btw, tia n mia dah semakin cantik sekarang!