Sunday, May 31, 2009

Purse Alert!Purse Alert!

He..he.e..gumbira minggu ni..walaupun penat walaupun duit habis banyak tapi happy.Lama betul tak pergi shopping2 baju or make up untuk diri sendiri..asyik beli barang untuk rumah atau the the two girls jer..ye la mula2 mode nak berjimat kan..we need a lot for the new house..everything pun dumb kat sana..but after sometimes tak tahannnnn..nak shopping2 jugak..macam kira berpuasa lah..lamanya rasa macam dah kurus kering jiwa shopping mama,macam dah tak boleh bangun..aduss risau tu..nanti kalau mati jiwa shopping tu macam mana..hihh..hihhh..tak boleh..nanti hilang fun..kena bagi makan jiwa shopping ni.Apart from menghabis duit banyak jugak rezki dapat barang2,kak nur and maklong datang rumah bagi belated anniversary gifts for mama and papa,so nice lah kak nur,mama dapat cyrstal container and papa dapat polo tie,girls dapat books and chocolate and uwan dapat kain batik..thanks so much okay.Last week cuti dua hari mama supervise orang pasang cabinet tapi hari rabu dia datang lambat,after lunch baru datang so pagi mama pun enjoy lah kat One utama,pergi hair saloon buat hair treatment dah tu masuk ZARA,Laura Ashley,Bobbi Brown..suka2..dah lapar duduk makan sorang2 kat Miss Read mama punya favourite Seafood Spaghetti with Olive Oil..nyumm..nyumm.Semalam pulak mama pergi kompleks PKNS Shah Alam carik baju kurung kedah uwan..sian uwan dah lama tak shopping,dah 12 tahun tak pergi kompleks PKNS,masih macam dulu jugak.bila mama list down barang beli minggu ni banyaknya..tu tak masuk shopping baju2 kat mark&spencer lagi..adus memang terkopak,terbarai lah purse and wallet mama and papa tak msuk lagi cheque2 yang dah issue dan akan di issue pada contractor tu...insaf,insaf..hehh..hehh..

seronok bila shopping bag dah penuh kat tangan..macam kenyang jer perut

ni summer tops tia mia from ZARA..cute and ceria

yang ini pun mama suka jugak..so sweet and cute

bila dah selonggok pi kat cashier..emmm cam terkedu jugak nak bayar..macam boleh beli satu satu kitchen hood yang imported ler.

kalau tengok cardigan kat laura Ashley memang tak boleh tahan..walaupun wool,walaupun panas,walaupun boleh beli satu microwave dengan harga tu..totap nak beli jugak.

papa dapat tie polo from kak nur as anniversary gift..pagi ni mama dah padan kan dengan M&S shirt

tia mia dapat buku dari kak nur and mama beli flashcards and activity box jugak

gelap la pulak gambar ni,..tapi nak tunjuk jugak crytal container kak nur beli kat mama..thanks ye kak nur.







3 comments:

KaklongNiza said...

OOoo... shopping pun ada jiwa?? Baru tau ari nih... itula bila saya dah terlebih jiwa...kena puasa & duduk kat opis diam2 tuh... :(
Errrmmm...tengah carik jiwa nak ber-holiday plak...

nerry nerry strawbery said...

adoii nasib baik aku shopping j card member day yoo..

4 Kay-E said...

Azu..
Shopping mmg best kan? Ala2 terapi.. hehee...
Cute nye tops from Zara for the twin..

Cargi from L-Ashley memang susah nak resist. hehee.... u deserve it!

Enjoy ur day...