Wednesday, October 20, 2010

Sakit

Musim sakit lah,Tia Mia dah baik demam,mama kena batuk teruk..tak tahan..really gatal tekak,rasa nak masuk tangan garu..now on zyrtec..kepala pusing2 sikit hmm.Camera pun sakit..masuk workshop belum keluar,mahal lah kena ganti lense yang senget akibat di jatuhkan Mia..tak der lah gambar..camera lama really bergoyang-goyang pulak.Tengok mobile mama rupanya bebudak kenits ni ada ambik gambar perasan dia orang dalam tu..senyum setaman..kembang hidung bagai..hee..hee..banyak akal sungguh sekarang..menjawab pandai..bila kena bebel jawab "okay mom,i am sorry mom,...i will not do it again mom.. i didn't mean it mom.."  Aduhhh tekak gatal..kepala sakit tapi selera nak makan yee Mee udang galah lah..camana tu..harus singgah pasar segar petang ni.


 sorang ni senyum setaman..
 Sorang ni kembang hidung..haaa..haaaa

 Meredakan penat di Bluebell..massage..opulent facial..zzzzzzzz..nyaman...

2 comments:

My Putri said...

indeed...sofea n hubby pon demam & batuk2..jangkit la kat Putri...hingus2 g..cian dia.!
get well soon n tacre thr !!

MamaTiaMia said...

Hi Sofea..you never gemuk lah:)always look good:)tapi bila putri tambaj active nanti..dah ada kaki mommy jadi lagi slim:)i pun tak der masa nak exercise lah..teruja lah dengar medishape,PB etc..hee..hee