Monday, April 18, 2011

Melawat sedara mara yang berbulu tapi syomel!

Dah lama betul tak berkesempatan melawat rumah maklang and pashik,dia orang selalu datang rumah kita.On Saturday we went to pashik house in Bandar Tun Razak and Maklang in Alam Damai,both in cheras,seronok mama tak payah masak,breakfast at pashik and lunch at maklang's.Anddddd we met our sedara mara yang berbulu and syomel lah rumah maklang..ramai betul sedara mara kita sampai tak kenal:)


At pashik house..tu kak ikin sibuk tengah nak hidang breakfast.



After breakfast uwan layan durian kampung dengan pashik.


After that we went to maklang's house..wahhh ramai sedara mara ni..assalamulaikum..nama sapa?


alolooo somelnya yang ni.


awat sedih pulak yg ni..


budak dua orang ni hilang mana tah..rupanya bila kucing banyak they takut:)


collection abang amir.


uwan bersantai.


meja peranchis maklang yang classic,.


wahhh yg ni gangster lahhh


dua ni ganas sikit..asyik nak lari jungkang jungkit


Tia and kak yan


asyik layan internet dua orang ni


wanita2 di dapur mengisi perut dan bergossip.


yang lelaki di garden pun tak kurang.


homemade cup cakes by maklang.


dua orang ni layan maruku atas buaian


ni nama dia mr blue..muka brutal.


red velvet maklang.


longchamp corner:)


outdoor maklang


dua org ni masih layan internet


chook house maklang


ni maklang punya pride and joy.


malu2 with abang boboy


buku recipe masak maklang yang classic..bye maklang nanti kita datang lagi.

5 comments:

zeta said...

Cantiknya rumah maklang Mama..
Igt lg cake yg maklang mama buat utk competition..mmg inspired by her garden la.. :)

Uwan nmpk tenang atas buaian tu..
Kucing tu mmg comel la..yg brutal2 pon ada ye..hihi..

kzai said...

seronoknye tgk bila keluarga ziarah menziarah..brtmbh comel tia dan mia..

syanashwa said...

lama tk singgah.. suspens je baca tajuk tu.. so happy to see beautiful house, great holidays, sweet tiamia, mama yg slim.. those cakes!! .. and d longchamps.. :)

4 Kay-E said...

Cantik rumah MakLang... Every corner ada style tersendiri :)
Seronoklah Tia&mia, ramai kawan...
Banyaknye kucing.. hehee...

yanie anuar said...

singgah n follow