Wednesday, July 11, 2012

More of Disney!

Salam All:)

We are already in Paris town! Lambat lah update blog,sebab nak kena carik masa nak tulis2 cerita;) Anyway we still have more Disney pictures here to be shared:) Just can't get enough of Disneyland.


Morning breakfast at Disney Newyork Hotel.Croissant so super sedap here;)


Tia loves their apple juice.


Exploring Disney again,penat tapi tak nak give up..nak pi jalan lagi and lagi:)


Happy happy:)



Q for face painting hampir 1 1/2 jam but berbaloi:)


In action, face painting by professional make up artist,Euro 12 per person.


Tia was so excited.


Princess Aurore in the making.


Yeayyyy was so happyyyyy:)


Adik penggeli,ketawa org paint muka:)


The two bang go dengan hasilnya:)


Posing dulu:)


Small World ride,one of the best and favorite.


Tia Mia so excited in the boat:)


The wonderful interior,adult pun melopong.


One ride is not enough,repeat few times;)


The wonderful parade tapi orang beribu-ribu.


Okay now dah puas ker?


Tak puas lagi..oh my!


Cute candy box selling at 0.90 euro only.


Having good time.


The great view,boleh naik hot air balloon ni kalau nak tengok seluruh view Disney and La Marne Valley.


8.45 at night..terang lagi..macam petang.Until then bye all..Salam!





16 comments:

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

awesome !!!!


nak tengok entry masak2 kat paris la pulak.. :)

umiyumi said...

Salam Zu,
bestnye tgk citer2 kat paris. Tia dan Mia comel sgt dgn face painting tu hehe :)

Siti Zinnirah said...

Rajinnya update blog walaupun tengah travel kan...bagus2, ambil gambar banyak banyak ye ;)

Nbi sputeri said...

Cantiknya face painting dia orang buat,mesti x nak cuci muka lepas tu,

kasihredha said...

salam
bestnya...nampak mia dan tia happy sgt.
Small world tu mmg best...akak yg tua ni pun masuk 2x...tp kat Japan.

upload gambar byk2 ye :)

susumanis said...

sangat best..more MTM....heee

The Singing Pilot said...

8.45 pm pun terang benderang. Satu dugaan di bulan puase itu ye hahaha

Mamasya said...

seronok tengok tiamia ceria di Disney...nanti kongsi gambar lagi ya...auntie dg Syakirah nak tengok....

Aimi Laili said...

comelmnya tia & mia :)

cacah said...

have fun kak zu and family... ;)

Hanis Azla said...

face painting yg awesome.. bertambah cute jdnya tia mia..

Salmi said...

love the face painting ! very creative and unique :-)

Nbi sputeri said...

Rindu ya lama tak update blog terlalu sibuk kot.tak pe kita tunggu je nak tengok gambar kat Geneva pulak

4 Kay-E said...

Wah... seronoknye tengok princesses ni kat Disney. Mesti happy walaupun penat. hehee..
Cant wait for more pictures & stories from MamaTiaMia.

greetingsfromengland said...

salam, where are you, hope all well in geneva, truly miss your updates! take good care and selamat berpuasa to you and everyone else reading this...

Mama Likha said...

ya allah !! dh selamat smpai paris ya tia-mia ! comel sgt2...... lama tk jenguk sini sbb bizi uruskan kerja.. selamat berpuasa dirantauan buat mama tia-mia.. semoga puasa ni puasa yang terbaik buat kita semua...tk dptlah tgk masakan2 sedap ni dibulan2 puasa dr sis zue? hehehe