Tuesday, August 10, 2010

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan

Alhamdulillah Ramadhan tahun ini dapat bersama lagi.
Selamat Menyambut Ramdahan dan menunaikan ibadah puasa dan tarawikh dari kami.

Moga Ibadah di berkati,Moga Kasih Sayang Berpanjangan.

Moga puasa hari pertama berjalan lancar,di permudahkan dan dapat berbuka dengan sempurna:)

10 comments:

Drama Mama said...

i tak tahan tengok gambar last tu. sedapnya! hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Salmi said...

Selamat Berpuasa untuk mamatiamia and family..moga allah permudahkan segala urusan dan puasa kita semua diterima dah diberkati Allah s.w.t

Uncle Lee said...

Hi Mama, I must say I have seen lots of babies, but must admit, you sure have really beautiful daughters. No need to ask where they got their attractive looks from, *wink*.

I can tell you, when they arrive at 17, you better standby minyak chap kapak.....they going to break lots of hearts, ha ha.....and traffic jam outside your house weekends.
On the other hand, dapat makan putu piring, goreng pisang when their boyfriends come courting, ha ha.

You stay young and have a pleasant puasa month, Lee.

Ikin said...

selamat berpuasa maksu, paksu, kenits & uwan. semoga semuanya diberkati. aduh...nampak sudah tahi lalat yang gedabak itu. besar sangat gambar. :). tapi best tgk balik gambar2 lama.

**tengok gambar maksu letak ni...baru teringat...tudung raya tak beli lagi, ish...sempat ke nak letak bling2. isk...isk

nashwa said...

selamat berpuasa jugak buat mamatiamia and co! pasti riuh rendah dengan budak cerdik 2 org tu, foods and all the nostalgic stories.. selamat melaksanakan semua yg ada dlm list tu.. kami ke Australia jugak on 4th raya!!.. best! best!!

annhuzi said...

meriahkan ramadhan dgn iftar dan tarawih bersama keluarga :)

MamaTiaMia said...

drama mama,memang lah sedap tak terhingga gambar yang last tu:)

salmi,thanks,moga dipermudahkan .Amin.

MamaTiaMia said...

Uncle Lee,oh my goodness,minyak cap kapak? ha,haa..hopefully they will listen to their mama,mama knows best ya.Thanks.

MamaTiaMia said...

ikin..wahhh nak bling2 gak tu:)

nashwa..yeayyy ostolia..here we come:)

ann dear,selamat berpuasa to you and family,moga semuanya indah:)

nerry nerry strawbery said...

baru perasan ikin ada kulit sungguh mulus and kening kajol...