Thursday, January 3, 2013

Random feeling:)

Salam:) 

Sangat penat dan ngantukkk tapi nak buat jugak entry pendek:);) he he



Today dapat ini from Hengland- saya happy,tq tq.


I ccoked too:)


Our dinner.


Bila lunch time jadi dreber bas sekolah,makan tapau ajer:)



Selain jadi dreber,tukang masak,tukang pujuk,penasihat fesyen etc ..saya pun jadi Dentist jugak,so far dah 3 gigi saya cabut ...ouchhhh



Saya rindu kan budak perempuan ni. jugak.malam ni tadi dia exam..moga semua berjalan lancar Maksu doa kan.


Rindu jugak pada yang ini yang menjanjikan hugs and kisses dah lama tapi masih belum datang menghantarnya..segala doa yang baik dari Maksu.


Ini berjanji nak belanja Tutti Frutti..mana dia..dah lama tunggu ni:) Maksu happy for you..world is at your feet now,dont forget to bersyukur dan berdoa sentiasa In sha Allah yang baik2 saja:):).

Dahhhh nak tidur..ngantuk sampai tak leh kelip bijik mata ni..he hee  esok malam saya ada dinner dengan orang dari Paris..looking forward to it:)

Oppss ada tanya; saya bercuti sewa apartment dari mana? Sila layari Tripadvisor vacation rentals or just google "accomomodation..then type nama city nak pergi" banyak choice yang akan keluar:)

Ta taaaa...zzzzzzzzz.....

8 comments:

Wan Afzan said...

Wah! Jd prnasihat fesyen tuh! Mmg mothers rule sgt tough kn..

umiyumi said...

Salam Zu,
wah penuh semeja dgn hidangan sedap2.. rindukan anak2 saudara ya.. samalah dgn umi. baru2 ni dpt 2 anak saudara baru (baby girls).. entah bila boleh jumpa :)

shilamuin said...

Salam Zu

Wah untung la nieces dapat maksu cam Zu ni

The Singing Pilot said...

dan saya mahukan rosemary chicken hahaha

Lagenda Mahsuri said...

sayang boto maksu kek anak2 sedoro dio eh..

:)

Kniedaz said...

jadi mama, kena serba boleh kan sis..have a nice weekend!

Zulfadly said...

udang tu menyelerakan nampak
btw, tetiba nak tanya, akak ni ada keturunan arab ke, semua muka ala2 arab, heheh

Nastyna said...

Siap jadi dentist hihi. Your food pictures always make me meleleh. Btw Salam kenal.