Thursday, January 31, 2013

Mode Dengki Sampai Ke Tulang Hitam.


Tak payah lah nak panjat masuk area Keyyy Ellll tuuuuu......nanti kena kentut tak pasal2:);)


Biarlah orang Keyyy Ellll..bantai tidur sampai terpenyet-penyet dan terkentut-kentut esok...


Kita tetap pergi office dengan penuh gaya..ehhhh where did i put my spek mata yang camni niiii??

He he..selamat cuti lah you orang Keyyyy Ellll lidah tergeliat:);)

....................................................

24 comments:

Nur-nba said...

Cutenya gambar no.2 tu... ♥♥

Nastyna said...

Nota dengki yang sangat sweet I ever read, tambah gambar yg comel2.. tergelak jer.

umiyumi said...

Salam Zu,
hahaha jeles dgn cuti hari wilayah yaa.. kelakarlah! gambar kedua tu mcm gambar kymbalah.. cuma perutnye kurang gendut hehehe. style tidur pun sama! kesian baby tu kalau kena kentut :D LOL

Mayyonnizz said...

SALAM KAK ZU,

ahahahahha...kak zu nak balas comment cik anon key ell or sesapa yg dengki dgn kak zu... ..rupanya dengki hari wilayah..muahahahhahahahahahahahhahahahahahah.....


kelako betul... u made my day..!!!

anyway i cuti esok...:P

Mayyonnizz said...

pembetulan...

tertinggal "ingatkan" sebelum
...kak zu nak balas comment cik anon key ell or sesapa yg dengki dgn kak zu...

biasalah i miss typo :p

Rozz Hazidi said...

Salam mamatiamia...

Haha...kelakar tul, akak ingat u dengki mode pada sape tadi.

Akak sepanjang tahun bercuti...jangan dengki ye :)

Take care dear..

Elena said...

hari selangor ka hari wilayah ka dua2 saya sebat cuti....ha dengki tak dengki tak hahahahhahahah

Mamasya said...

Aslmkum mamatiamia
ingatkan sapa dengki....
hi..hi..dengki org cuti rupanya....cute gambar2 kucing itu...

Gina said...

Gina yang cuti 3 tahun ni kak, tak sabar pulak nak masuk kerja balik..pastu nanti terkenang-kenang pulak keseronokan duduk rumah, jaga anak bila stress kat office

Kniedaz said...

amboi...entry ni lain dari yang lain....nak pakai spec camtu tapi diri ni dah pakai spec sebab rabun camno nak buek tu?

saniah said...

Hahaa....awat zu..klau dengki mmg kentut kentut ke? ingat apa laa tadi...adoii keras perut gelak niii

susumanis said...

dengki pun sweet jeh zu ni..kikiki..

herlyna said...

Ayoyo...dengki nye dia...:)...ehhh bukan selangor lgi byk cuti

Photo kedua tu cute sgt, yg last tu mengoda....haha

ibuintan said...

Ahahahaha... slalu donga dodulu uwan akak ckp.... osah busuk ati ea, smpai ko tulang itam


Ni mode jeles ngan ayah tiamia ko ni?


Kentut x bau takpo, jgn bau potai dah la

Nieza Adam Tran said...

hikkhikkk kak orang key elll cuti errkk... alhamdulillah.. hikkhikk

Anonymous said...

zu...i looooveeeee the photo of the baby with the cats...masyaAllah sungguh la cuteeee...i love cats!

happy cuti2 :)

Yatie

Hanis Azla said...

Salam kak zu..

saya pun dengki sangat dengan orang kerja key ell yang sambung tarik selimut lepas solat subuh pagi tadi.. he..he.. tapi dengki2 pun breakfast utk dia sempat juga tinggalkan kat bawah tudung saji..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...



bestnye org key ell leh sambung tido...

buat sarapan la weii jangan buat taik mato... :))

Eey said...

Owh! Padan ler hari ni tak jem sgt. Terlupa plak org Keyy Ell coti.
Hahahaa... Mode dengki yg sgt cute!
:)

annhuzi said...

eh awak bukan orang keyyy elll ke? action blur hehe tapi dah faham, member OU dah explain. Hari tu kita lalu jaya grocer, yang depan rumah kawan yang lama dah tak dengar berita, ms strawbery ;) salam rindu to her. miss her happening stories! still terkenang2 the joy of seeing her and of course, mama tia mia too.

~sahfm~ said...

Tu diaaa.....xpe kak..bln 12 org selangor cuti pulak...tp saya apply cuti jugak masa tu sebab anak2 sekolah kat selangor ;-)

4 Kay-E said...

Hahaaaa..
I orang Selangor yang keje kat KAY ELLLLLL....
So hari ni guling2 atas katil ;)
heheeee....

The Singing Pilot said...

Coco rocha!!! Sgt lah suka

Lain kali tlg featurekan raquel zimmermann n caroline trentini ye

Anonymous said...

kxivl [url=http://www.drdrebeatsbuycheap.com]beats by dre cheap[/url] ywlmz http://www.drdrebeatsbuycheap.com nzcaf [url=http://www.drdrebeatscheapest.com]beats by dre[/url] zzjmx http://www.drdrebeatscheapest.com jzxpo [url=http://www.drdrecheapbeats.com]beats by dre[/url] zjpln http://www.drdrecheapbeats.com tttnc [url=http://www.drdreoutletstores.com]cheap beats by dre[/url] mecvt http://www.drdreoutletstores.com wasol [url=http://www.cheapestdrdrbeats.com]beats by dre[/url] efrfa http://www.cheapestdrdrbeats.com libum [url=http://www.cheapbeatsdrdrestores.com]cheap beats by dre[/url] jovzu http://www.cheapbeatsdrdrestores.com hsyi