Tuesday, August 14, 2012

SELAMAT HARI RAYA!


Kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semuaya terutamanya the following lovely people :

Kak Nur Trengganu (we miss youuuu and lily),AnnHuzi (yup i remember Ann in Annecy:). Greetingsfromengland, Kak Kasih Redha,Sister in Deen frm Sg, Umi Yumi(Umi raya perth ke/),Lemongrass (pun raya perth jugak ke?)Susumanis,cacah,Artlovercinnamonworld,Aisyah jamrek,The Singing Pilot,Yatie NZ( yatie balik tak?),Nadiah, Nur Raihana,Hanis Azla,Liyanaroxx,Mummy Miqhael,potpetmama (melaka kita ke?),Shamsuhada(seromban ke melako?), Noor fariha (kak fariha nak duit raya),Suria Amanda,Liney,Mixed Family in da house, Kak Pinat (kak pinat nak kek raya),saniah,Farrah,ida syarida,rubeejazzmean,ani (check out tripadvisor and airbnb for renting apartment), ctsal, mamalisa,min,iekas,Fatima,Rosma,Ciksu,Aimilaili,TY,MummyAkmal Brunei,Nora,Kak Liza Ain,Zura, Ikin Othman,Alyah,ayu,ita,fifie,fiezhachomel,Hadsha,Butik NurAisyah,daydeck88,Rose,aura,Pacific Blue and all anons and the 384 follows and to all muslimin and muslimat:)

Hope all of you will reach hometown safely and enjoy the true meaning of raya. The happiness is deep in your heart,find it and share it with others!

Hugs for sisters and Salam to brothers:)

From: Mama,Tia and Mia-2012.





36 comments:

Liza said...

Selamat hari raya kak n family. thn ni saya beraya di jelebu.yahoo!!

Nur A.Z said...

Selamat hari raya jugak buat aunt sekeluarga. Saya suka baca blog ni. :)

Anonymous said...

Selamat hari raya to you and your whole family, kak zu. Kisses to you, tia and mia, not forgetting uwan too!regards to yr wonderful husband. hope you have a beautiful raya with your loved ones.

*happy that my name is mentioned.heheh.so ngada2 la budak kecik la me..;)* -ita-

shamsuhada said...

azu..tq. selamat hari raya to u, papa, tia, mia & uwan too. semoga selamat sampai ke kolopilah dan sentiasa berbahagia di hari raya. tak sabar nak dengar cerita tiamia lepas raya nanti...

Anonymous said...

salam kak zu,

selamat hari raya jugak buat kak zu, uwan, tia, mia & papa.

aritu pegi pasar tani sek13 s/alam dgn harapan mana la tau kot kak zu dtg sana jugak beli barang basah.. huhuhuhu... melilau saya cari tapi xde.. kalau ada mmg saya hugssss30x kak zu kuat2... u such a very nice person tht i really want to meet u in person. :D

take care...
sampaikan salam buat uwan.
assalamualaikum.

xoxo
zura & family

pacificblue said...

selamat hari raya..berhati2 dijln raya...xsabar nk tnggu post raya tiamia n uwan....

ak yuyunz said...

selamat hari raya yer.. =)

Mixed-family in da house.... said...

Salam AIDILFITRI KAK ZU, TIA AND MIA..AND UWAN TOO!

SURIA AMANDA said...

Salam syawal dari suriaamanda dan keluarga...

Anonymous said...

Salam Zu...TQ very much for the raya wishes..Selamat hari raya to you,Azam,the ever so lovely Tia and Mia,Uwan and the whole family too..Kalu ada salah silap atau terkasar bahasa harap dimaafkan ya dik..Semoga raya kali ni membawa berkat kpd kita semua.Berhati2 di jalanraya...
p/s:nanti knur e-mail you regarding the cooper pan tu..hehe..
KNur-Trg

kasihredha said...

selamat hari raya zuuuu
salam unk uwan dan peluk cium unk mia& tia.
This year akak balik terengganu dulu...lepas tu baru balik Pilah.

Ok zu...maaf zahir batin
hugsss

lemongrass said...

Thank you for the special wish :-).
Yes, we are going to beraya here this year.
Selamat hari raya and maaf dipinta kalau ada terkasar bahasa untuk Mama Tia Mia, Papa Tia Mia, Tia, Mia and the lovely Uwan.
May you have a wonderfully blessed and gorgeous Raya this year.

Anonymous said...

Salam kak Zu,

Selamat hari raya juga buat kak Zu sekeluarga. Semoga selamat sampai ke Aminah resort ;).. Kirimkan salam saya pada uwan tersayang & tak lupa juga hugs & kisses utk tia mia..

Alyah

hOtMaMa said...

Kak, nanti rayo bersiap sedio la.. jalan pilah sosak! hahaha.. semuo org sibuk nak serbu pasar pilah.. ehh.. tp dah ado econsave kt melang kan.. pun kompem sosak gak.. huhuuhuu.. apa2 pun selamat hari raya buat akk sekeluarga..

The Singing Pilot said...

Salam raye to u n ur lovingly luvly family too. Nak beraye dtg la jkt haha

Hanis Azla said...

Salam aidilfitri juga buat k.zu & family.. maaf zahir dan batin.. semoga selamat dalam setiap perjalanan.. Salam buat uwan yg tentunya sedang seronok di Aminah Resort..

potpetmama said...

Zu; salam Aidilfitri buat Zu sekeluarga juga Uwan; muga selamat dalam perjalanan & hati2 selalu ye...yup em from melaka; hope dpt peluang jumpa Zu kalau ada ALUMNI for law students UITM.. Selamat hariraya

cacah said...

yeay. selamat hari raya. :)
esok saya drive balik kampung. seronoknya... tak sabar. :P
hugs.

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...




thanks for the special wish..

slamat berayo kek pilahdelphia dengan insan2 tersayang.

selamat hari raye aidil fitri buat kak zue sekeluarga, tia mia and luvly uwan yg dah femes skg...

ida syarida said...

Selamat Hari raya. Kak azu, tiaMia, En azam, Uwan, Pashik, ikin, intan, nur dan semua family....(tak larat nak taip...:) )
Moga Bergembira di hari raya.

Jangan lupa entry raya k

susumanis said...

Alhamdulillah, tqvm for t wishes n salam lebaran 2012 to MTM,PTM, tia mia, uwan jugee, semoga segala amal ibadat kita dibulan Ramdhan diterima Allah swt, diampuni segala dosa diredhai surga firdausi untuk kita dan diselamatkan dari api neraka, aamin, enjoy yr raya MTM n do take care :))

sitiebby said...

askum kak zue,
lm dh x komen di sini, singgah baca je.

selamat hari raya, moga lebaran kali lebih membahagiakan di samping keluarga tersayang. buat uwan juga...

greetingsfromengland said...

selamat hari raya to you and family, maaf zahir batin kalau ada salap silap! its been wonderful knowing you thru the blogging world, perhaps one day inshallah we can meet in real life.

salam, love and doas from:
mazni & family
england

umiyumi said...

Salam Zu..
Selamat Hari Raya!.. haah kami semua raya kat sini lagi tahun ni. tp tak semeriah kat kampung sbb tak berani nak pasang lagu raya, takut banjir nanti hehe..
comelnya Tia dan Mia pakai baju kebaya :)

Nbi sepahputeri said...

Selamat hari raya maaf zahir batin to you n family plus uwan yang dah sampai di kampung tu.moga semuanya gembira di hari yang bahagia ini.moga Allah selamatkan perjalanan kita nanti.kami balik jauh di utara sana.tanah tumpah darahku perlis indera kayangan.tak sabar ni nak berbuka kat kampung dengan emak tersayang.

saniah said...

Selamat hari raya ..maaf zahir batin to you too...two beautiful n sweet girls...:) mesti bnyk duit raya nih..:)
To your mom...zu n your papa n your uwan too..
Bgtau your papa to drive carefully ya...
Lots of love from aunty saniah :-D
Bg tau your mama ...mesti update cerita raya ya..n gambar2 jgk

Anonymous said...

Awww terharunya namaku terselit jugaaaak dlm special Raya posting ni! You are a darling lah Mamatiamia!! So here's wishing you & your lovely extended family Selamat Hari Raya, maaf zahir batin! Enjoy your moments together & have lots of fun celebrating love & family! Selamat balik New Zealand oooopssss syasyul..;-)) Selamat balik Pilahdelphia!!! ~ TY

Anonymous said...

Salam Zu...thank you for the raya wish, kita pun nak ucap selamat hari raya to you, your husband, tia and mia, and uwan too :) inshaAllah panjang umur kita berjumpa lagi dgn ramadan, ameen. tahun ni kita beraya kat NZ je, tahun lepas dah balik raya kan kat Malaysia (sorry banyak2 sbb tak email you while we were in Malaysia) balik raya ke sana mmg jadi sibuk, so inshaAllah kalau kita balik next year (not for raya though) ada rezeki kita jumpa ok :)

love from NZ - Yatie

annhuzi said...

sweet sisters! beautiful kebaya. my daughter shy2 nak bergaya. tapi tahun ni suruh beli kasut ada heels dan tak sabar nak raya. asyek kira how many more days.
mana tau, satu hari di hariraya ( m nasir yg u knal tu, i minat tau :D )
we too dapat rasa kampung raya!
terharu dengan ingatan u walau jauuuh di mata ;)

Anonymous said...

salam kak zu

thank u 4 the special raya wish :)
eid mubarak to u and your family too & have a enjoyable holiday

-aura-

Anonymous said...

as'salamualaikum, selamat hari raya buat uwan dan zu sekeluarga. semuga ibadah kita dibulan ramadan diterima oleh Allah SWT, ameen. your sister in deen @ sg

Idida Aziz said...

Salam azu....
Moga azu n family sihat2 jer...
Sori lama mendiamkan diri n jd silent reader je skrg ni...masih ikuti pkembangan dua budak yang makin daro tuh...hhihiii...

And alhamdulillah uwan masih sihat.....mesti uwan sgt excited nak balik pilah yo nak bakar lomang....buek rondang itam n9 yg terbaekkk....hihi

Ok azu..
Salam aidilfitri buat azu, papa, uwan, tia and mia...mohon maaf kalau adaterkasar bahasa atau terkecik ati...xsabar tunggu entry rayo nk tgk tia mia sambut raya kat kg....seronok kan...

Kitorg rayo ke 7 br lalu pilah nanti nk mencari mee hailam kolo pilah yang sodap tuh...tingin sgt nk mkn dengan cili jeruk..hahha...dh ngidam blk ni...nk dapat no 4 pulak dh thn dpn....

Babaiiiiii

Mummy Akmal's @ Brunei said...

Wah.. Suka nya I kena mentioned nama kat SHR greeting. . Thanks much much Zue.. Selamat Hari Raya too buat Zue dan keluarga.. Semoga kita semua sentiasa dalam lindungan, rahmat serta hidayah Allah SWT.. berhati2 semasa memandu tuk balik raya ni nanti.. semoga selamat sampai ke destinasi yg di tuju begitu juga balik after raya nanti didoakan semuanya selamat.. Amiin.. sekali lagi SHR, maaf zahir batin 😃

syanashwa said...

selamat hari raya to u, girls and d whole family!! kita raya dulu.. nnti will sure check out all your lovely trips.. :))

qanaah'ti said...

slamat ari raya mamatiamia

Nur-nba said...

Selamat Hari raya buat akak sekeluarga.. First time singgah blog ni terus jatuh hati.. :)