Thursday, October 20, 2011

hehh..hehhh..heehhh

Hanis,mama alifsarah and Syanashwa cakap jangan cerita cepat2 dah nak berakhir ni..hee..hee..memang dah nak habis lah cerita nak buat camana..kita pun nak habiskan upload gambar buat kenangan cepat2 ni:)  Tak per..nanti kita buat cerita lain pulak..but kena tunggu setahun lagi lah..insyallah:):)

Anyway ni kerja Tia Mia bangun pagi the next day sebelum merayau kat Sydney..hari ni both determined to buy few princess dress..duit ada ke girls? 


View sangat menarik bila pagi..since kat Mudgee banyak dapat free juice kita pun angkut orange and apple juice ke hotel..so pagi2 boleh feeling2 sket:)


Ishhh berlagak princess lah dengan apple juice dari Mudgee dua orang ni:)



Apa pun kita minum duluuuuu...


Hmmm mate..where shud we go after this?..well i feel like eating chili mussel at the Oyster Bar by the habour..what say you mate? taa..taaaa..

6 comments:

Hanis Azla said...

okey..okey.. c u there mate.. he..he..

betullah.. mmg kalau lebih lama entry pasal ur vacation tu mmg lagi suka.. he..he.. ur next year vacation pun rasa mcm tak sabar nak tunggu u updtae.. he..he.. over kan..

suffiakmal said...

omg. bestnyaaaaaaaaaaaaa. jeles.

pot pet ma ma said...

zu; hari2 dok tunggu u update ur blog n continue ur story mory...very d interesting

Zira said...

K.zu....Happy tgk tiamia...mcm2 ragam diaorg kt sana....:)

Syarida said...

Lebih suka cerita kat farm tapi cerita kat hotel pun best jugak...

sarah kalam said...

bestttt tgk diorg berdua...
best fren forever...
sooo cute~~

enjoy bace akak pnye cuti entri ni..gambau2 pon semua besttt tgk....