Friday, October 21, 2011

We love this city:)

Salam Fad- iya ke..thanks follow my fp and blog ye..i suka bercerita,couldn't help it..tapi i put it through tulisan,my hb pulak suka bercerita mulut kan:) mesti dai cerita kat you i asyik melalak di switzerland masa pergi convo tu everytime nampak stroller,baby..masa tu tia mia 7 bulan we tinggalkan;) Salmi- the two girls memang pandai enjoy,they brought extra happiness kalau pergi mana2 pun..even kampung uwan and they tak cerewet makan,can do without rice for weeks,kalau dah tak ada benda sangat vegetarian sandwiches pun they makan..ada sikit cheese jadilah:) Nadiah and Hanis- i beli trenchcoat tu kat ZARA, last year pergi Perth punya,tahun ni recycle balik sementara muat:) Yanizz--yeap dah nak habis dah ni..but masih ada gambar tau. Sarah kalam thanks singgah and Suffiakmal..insyallah one day nanti sampai lah..AirAsia kan ada "now everybody can fly":):) Paris pun dah boleh sampai dgn Air Asia tau...hmmm  menarik-menarik kan...ishh pukul2 pipi dulu;):)


After makan rasa penat..tapi papa cakap takkan tak nak say good bye kat operahouse yang hanya sejengkal dari tempat makan..so that is a 4 yr old pose infront of Operahouse.




kat sini sentiasa meriah.and kalau nak jumpa orang malaysia pakai formal coat and tie pun kat sini jugak lah..heee..heee


satu lagi lah ambik gambar kata papa...


and satu lagi ..heee..heee


after dah menghabiskan duit beli souvenir kita jalan kaki balik shang...


Balik tengok apa ke benda di beli tadi...bought on enice Marc Jacob handbag actually..kat DJ ada sales berpinau2 tengok Prada,Miu2,Tod's,Longchamp but finally settle for a very reasonable calfskin handbag..


dua ni terus menggayakan semua baju..semua dari pumpkin patch..ni pilihan mama,very comfortable..mama suka..


ini pilihan papa dari PP jugak..dia nak anak nampak princess2 lah sikit si papa ni..material tebal sikit jenis macam jeans..


ini mama suka mix and match dari PP..very comfortable too...ishhh dah habis ke gambo..mana  habis lagi..esok flight kan pukul 2.30 petang..pagi esok bangun pagi2 kita jalan lagiiiiiii..yeayyyy happy weekend everybody..

11 comments:

PINATBATE said...

Banyaknya gambarrr..best! baju TiaMia cantik-cantik semua..;)

Nadiah said...

Oh dear...teringin sangat nak tengok apa didalam dust bag "MARC" itu -wink-

Salmi said...

cantik both of the long dress.. lupa nak tanya..masa entry kat farm tu nampak artichoke..ada rasa tak?..wonder how it is taste sebab me tengok kat k4..mahalnyaaa dalam RM25 sebiji..

Hanis Azla said...

Cantik2 baju Tia mia tu.. i like.. happy weekend to u and family too..

saniah said...

salam zu..chewahh mcm dah lama kenal...:D.
lega i baru je habis katam ur blog dari zaman dulu2 sampai skrg..puhh my hubby pun heran apa i duk baca syok je..jeles kot..kahkah

tengok gambar2 kat blog ni buat i duk pujuk minta hubby belikan camera yg sama dgn u..gambar2 cantiklah..(orgnya pun cantik n cute betul ur twins)..so nak tahulah apa jenis n urs tu pocket camera ke?sbb i tgh cari pocket camera senang nak carry..yg ada skrg agak berat..putus handbag i nanti..:D

so keep on writting sis..ceriakan hidup org mcm i..fulltime housewife niii...:D

Yati Ali said...

baru terjumpa your blog masa bw...cute tiamia same age with my danial. kita satu kapal lah org nogori...salam kenal...

zira said...

hi k.zu..xboring la baca ur blog ...tmbah pulak ngan ragam2 tiamia..mesti becok nk criter itu ini...gambar2 cntik semua...:)

FM said...

Hi kak zu,ha..ha..he loves sharing ur family stories & we pon suke tgk the pic's..i think,we met once tp from far je,tetiba teringat :).ms tu,kak anis kena operate& i dgn mafc geng,kak ct,fida & several frens.ms tu baru tau..ooo..itu wife en azam..slimnya dia..he..he.

yanizz said...

Tgk gambar cantik bnyk2, tiamia yg ceria, seronok nyer.....

sarah kalam said...

ishh mmg cantik2 la akak mengdress kn tia n mia...
cantik all the time...

sarah kalam said...

hye kak..by the way mmg each time akk mengupdate sarah menyingah...
ur blog one of my fav..
:)